Om mig

Mit navn er Kirstine Jensen, og jeg er uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen i Vejle, 2009, og efterfølgende uddannet zoneterapeut fra zoneterapiskolen Logos i Århus, 2009. I 2022 har jeg ligeledes gennemført efteruddannelsen "Masterclass i zoneterapi" fra zoneterapiskolen i Århus.

Jeg er særligt optaget af, hvordan vi mennesker kan opbygge og opretholde den bedst mulige sundhedstilstand, både fysisk og psykisk. Hvordan vi har det, har nemlig afgørende betydning for hvordan vi håndterer alt det vi møder i vores dagligdag. Vores helbred udgør et fundament for vores virke i livet, og det er min mission med zoneterapien, at hjælpe mennesker i alle aldre til et godt og sundt helbred.

Trods sygdom og ubalancer, kan vi altid arbejde på at forbedre vores sundhedstilstand og derved livskvalitet.

I mine behandlinger inddrager jeg viden om grundlæggende ernæring, kosttilskud, samt homøopatiske lægemidler, og min erfaring er at når der sættes ind på flere områder, så opnås der bedre og hurtigere resultater.

Fra sommeren 2023 og en periode frem, behandler jeg kun på tirsdage, og det foregår hos zoneterapeut Ulla Hjerrild i Horsens. 

Online booking