Zoneterapi som behandlingsform

Kirstine Jensen Zoneterapi

Zoneterapi er en effektiv behandlingsmetode, der kan hjælpe med en lang række forskellige helbredsproblemer. Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvor man ved at trykke på bestemte punkter på fødderne kan påvirke organer og systemer i hele kroppen. Oplever du en ubalance i din krop, kan det ofte komme til udtryk som uforklarlig sygdom, smerter, træthed eller utilpashed.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform, der har været kendt i mange år. Metoden går ud på at stimulere punkter på fødderne ved hjælp af tryk og massage. På den måde kan man som zoneterapeut påvirke organerne og kropssystemerne i hele kroppen, og dermed lindre eller bedre en lang række forskellige helbredsproblemer. 

Hvad gør zoneterapi?

Med zoneterapi trykkes der på forskellige reflekspunkter under fødderne, som påvirker kroppens system til at komme i balance. Zoneterapi kan være med til at afhjælpe en lang række forskellige problemer og symptomer. 
Det kan eksempelvis være:

  • Smerter i ryg, nakke eller hoved
  • Fordøjelsesproblemer
  • Allergi
  • Hormonel ubalance
  • Stress og angst
  • Søvnproblemer

Zoneterapi baby og zoneterapi for gravide

Zoneterapi er en mild behandlingsform med positiv effekt på de fleste mennesker. Babyer og mindre børn kan også have lidelser som fx søvnbesvær eller kolik, som man med zoneterapi kan lindre.
Hvis du er gravid og døjer med gener i forbindelse med din graviditet som fx kvalme og opkast, træthed eller bækkensmerter, kan zoneterapi afhjælpe disse gener.

Bivirkninger ved zoneterapi

Zoneterapi er en meget skånsom behandlingsform, og der er sjældent bivirkninger forbundet med behandlingen. Få vil dog opleve en midlertidig forværring af symptomerne efter behandlingen. Dette skyldes, at kroppen kan have brug for at tilpasse sig den nye balance, som zoneterapien kan have skabt, men dette går hurtigt over igen.

Vil du prøve zoneterapi?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Ellers kan du trykke på knappen nedenfor for at komme direkte til online booking.

Online booking